Heinäkuun lopussa päättyvät sähkösopimukset kilpailutetaan nyt

Hei sähköliittolainen, jolla on toistaiseksi voimassa oleva tai viimeistään heinäkuun lopussa päättyvä sähkösopimus! Osallistu sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseemme, niin saamme porukkavoiman hyödyt käyttöön.

Ilmoittaudu mukaan täyttämällä lomake Porukassa.fi-alustalla toukokuun loppuun mennessä.

Kilpailutamme 24 kuukauden määräaikaisen sopimuksen yksiaikamittauksella. Näin siksi, ettei yhteisvoimaamme tarvitse jakaa osiin sähkön tuotanto- tai mittaustavan tai määräajan mukaan.

Kilpailutus on maksuton, ja se uudistetaan automaattisesti sopimuskauden päätteeksi. Osallistuminen ei sido sinua mihinkään, vaan voit hyväksyä tai hylätä kilpailutetun tarjouksen.

Sähköliitto on toteuttanut jo kaksi sähkösopimuksen yhteiskilpailutusta.

Osallistu samalla lomakkeella myös matkapuhelinliittymiä koskevan kilpailutuksen valmisteluun. Kilpailutus toteutuu, jos mukaan saadaan riittävä määrä liittymiä. Aikomus on kilpailuttaa 4G-yleisliittymä, joka sisältää rajattomasti puheluja, viestejä ja kotimaan dataa.