Haemme palvelukseemme teknistä asiantuntijaa

Haemme palvelukseemme Tampereen toimistolle teknistä asiantuntijaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Tulet olemaan osa Sähköliiton työehdot ja työelämän kehittäminen -tiimiä.

Työnkuvaasi kuuluvat muun muassa kokous- ja tapahtumajärjestelyt, luottamushenkilörekisterin ylläpito, erilaisten koulutusmateriaalien tuottaminen ja päivittäminen. Lisäksi tehtävään kuuluu viestintää ja tiedottamista sekä muita monipuolisia toimistotöitä.

Tehtävä edellyttää hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa. Englannin kielen taito katsotaan eduksi. Tehtävässä tarvitset lisäksi hyvät IT-taidot ja perustoimisto-ohjelmien osaamista.

Eduksi katsomme ammattiyhdistysliikkeen ja järjestötoiminnan tuntemuksen.

Tarjoamme kiinnostavan, itsenäisen ja monipuolisen työn, josta maksetaan Ammattijärjestöjen Työnantajayhdistys ry:n ja Ay-toimihenkilöt ry:n välisen toimihenkilöiden työehtosopimuksen mukainen palkka työsuhde-etuineen.

Valittavan henkilön tulee ottaa tehtävä vastaan maaliskuun aikana.

Vapaamuotoiset hakemukset, joita ei palauteta, pyydämme toimittamaan Sähköliittoon 12.2.2021 klo 16.00 mennessä osoitteella: Sähköalojen ammattiliitto ry, Hannu Luukkonen, PL 747, 33101 Tampere, (kuoreen merkintä Tekninen asiantuntija) tai sähköpostilla hannu.luukkonen@sahkoliitto.fi

Lisätietoja teknisen asiantuntijan tehtävästä antaa:

Hannu Luukkonen, varapuheenjohtaja

Sähköalojen ammattiliitto ry