Hae vapaaehtoisten työelämätiedottajien koulutukseen

Sinustako työelämätiedottaja? Sähköliitto, Palvelualojen ammattiliitto PAM ja Teollisuusliitto järjestävät yhteisen työelämätiedottamisen kurssin  Näsijärven rannalla Tampereen Teiskossa kokoushotelli Murikanrannassa 29.30. elokuuta.

Lauantaista sunnuntaihin käydään rennolla meiningillä läpi työelämän pelisääntöjä, harjoitellaan esiintymistä ja ihmisten aitoa kohtaamista. Kurssisisältöön kuuluu myös ulkoaktiviteetteja ja lauantai-illan yhteistä ohjelmaa!

Osallistuminen on maksutonta (sis. tapahtuman ohjelman, matkat tapahtumapaikalle, majoituksen kahden hengen huoneissa sekä ruokailut).

Hae rohkeasti mukaan täällä! Valintakriteereissä painotetaan aitoa kiinnostusta työelämätiedotustoimintaan. Valinnoissa pyritään ottamaan huomioon myös se, että tekijöitä saadaan kaikkialle Suomeen.

Valituille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja osallistujakirje lähetetään elokuun alussa. Mikäli koronatilanne jatkuu syksyllä, koulutus pidetään etäyhteyksien avulla yksipäiväisenä.

Työelämätiedottajana luennoistasi oppilaitoksissa maksetaan palkkio ja/tai ansionmenetys sekä matkakulut.

Lisätietoja saat Sähköliiton opiskelijatoiminnasta vastaavalta järjestöasiantuntijalta Ari Wigeliukselta ari.wigelius@sahkoliitto.fi, puh. 050 68 298.