Ensi vuoden lomavarausjärjestelmä on auki!

Vuoden 2020 lomien varausjärjestelmä Kotkan Kaarniemeen ja Sähköliiton viikko-osakkeisiin on auennut tänä aamuna. Löydät linkit täältä.

Kotkan Kaarniemi on Sähköliiton oma lomapaikka, jossa on varattavissa neljä perhehuoneistoa ja kaksi saunallista hirsimökkiä yksittäisiksi lomapäiviksi tai vaikka kokonaiseksi viikoksi. Liiton viikko-osakkeet sijaitsevat Saariselällä, Sallassa, Tahkolla, Tampereella, Vierumäellä, Vuokatissa ja Virossa lähellä Pärnua. Varaus tehdään viikoksi kerrallaan.

Lomat myös maksetaan varausjärjestelmässä. Nopein saa kohteen itselleen maksamalla varauksen verkkopankissa tai luottokorttimaksuna. Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen varaus tulee voimaan ja varaaja saa sähköpostiinsa tai puhelimeensa vahvistuksen. Jos maksutapahtuma epäonnistuu, varaus ei ole voimassa.

Varatun loman voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella. Silloin maksu palautetaan.