Ensi vuoden lomat varattavissa 1. lokakuuta lähtien

Kaarniemen mökki
Kaarniemessä pääsee myös mökkitunnelmiin.

Ensi vuoden lomista unelmoiminen ja niiden suunnitteleminen kannattaa aloittaa viimeistään 1. lokakuuta. Silloin nimittäin avautuu Sähköliiton omien lomapaikkojen varausjärjestelmä vuodeksi 2021. Varauksia pääsee tekemään kello 8 alkaen Omat lomapaikat, joissa viihtyy -osiossa.

Sähköliiton jäsenenä voit varata päivän, pari tai kokonaisen viikon liiton omassa lomapaikassa Kotkan Kaarniemessä. Viikko-osakkeet varataan nimensä mukaisesti viikoksi, ja ne sijaitsevat Saariselällä, Sallassa, Tahkolla, Tampereella, Vierumäellä, Vuokatissa ja Virossa lähellä Pärnua.

Nopein saa varattua kohteen itselleen maksamalla varauksen verkkopankissa tai luottokorttimaksuna heti varaamisen yhteydessä. Hyväksytyn maksusuorituksen jälkeen varaus tulee voimaan ja varaaja saa sähköpostiinsa tai puhelimeensa vahvistuksen. Jos maksutapahtuma epäonnistuu, varaus ei ole voimassa.

Varatun loman voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella. Silloin maksu palautetaan.