Caverionin Meriteollisuus-yksikön asentajat kuuluvat lakon piiriin lakonalaisissa yrityksissä

Sähköliiton saamien tietojen mukaan Caverion Suomi Oy:n Teollisuuden ratkaisut, Meriteollisuus-yksikön sähköliittolaisia työntekijöitä olisi patisteltu takaisin töihin yhtiössä vuodenvaihteessa tapahtuneen rakennemuutoksen varjolla.

Sähköliiton virallisien työtaisteluilmoituksien mukaan Meriteollisuus-yksikön asentajat eivät tee töitä Meyer Turku Oy:n telakalla tai muissakaan lakonalaisissa yrityksissä. Kaikkialla muualla he voivat työskennellä.

Voimassa oleva työtaistelu alkoi eilen 2. tammikuuta kello 22, välittömästi edellisen neliviikkoisen lakon päätyttyä. Uusi lakko päättyy 30. tammikuuta kello 22.

Sähköliitto on ollut yhteydessä yhtiön johtoon ja pyytänyt kunnioittamaan työtaisteluilmoitusta ja -rajausta.