Ammattiosaston tilin/toiminnantarkastajien yleinen kurssi, Kiljavan opisto

14.‒16.3.2022 Kiljavan opisto, Nurmijärvi

Kurssin järjestää Kiljavan opisto ja se on yhteinen muiden liittojen kanssa.

Kurssi on tarkoitettu ammattiosaston toiminnantarkastajille ja taloudenhoitajille. Se antaa perustiedot yhdistyksen toiminnantarkastuksen sisällöstä.

Avainsisältöjä:

• johdanto yhdistystalouteen (yleinen päätöksentekomalli ja toimintaprosessin kuvaus), yhdistyslaki ja ammattiosaston säännöt
• tositemateriaalille asetetut vaatimukset
• tilinpäätöksen yleiset periaatteet, jaksotukset, tuloslaskelma ja tase sekä tilinpäätöksen käsittely ja kirjanpitomateriaalin säilytys
• palkkiot ja kulukorvaukset
• yhdistyslaki ja käytännön toiminnantarkastus (nämä ainakin on tarkastettava)
• osanottajien ongelmia

Liitto maksaa kurssimaksun, johon sisältyy majoitus, opetus ja jaettava materiaali sekä matkakulut, vain mikäli niitä syntyy, julkisten kulkuneuvojen taksojen mukaan tai omaa autoa käytettäessä vain auton kuljettajalle 0,23 €/km. Liitto maksaa kurssilaiselle opintostipendin, jos menetät kurssin ajalta palkkasi.

Tarvittaessa voit majoittua jo sunnuntaista alkaen; siitä sinun tulee ilmoittaa etukäteen Kiljavan opistolle. Sähköliitto maksaa majoituksesi.

Hakuohjeet ja ilmoittautumislomakkeen löydät täältä.