2 x muistettava asia ennen vuodenvaihdetta

herätyskello

31. joulukuuta on viimeinen tilaisuus osallistua kahteen tärkeään sähköliittolaisten yhtesponnistukseen: sähkösopimuksen yhteiskilpailutukseen ja Vuoden luottamushenkilö -ehdokkaiden nimeämiseen. Miksi et hoitaisi kumpaakin jo näin ennen joulua, etteivät unohdu vuodenvaihteen tohinoissa?

Kilpailutamme yhdessä 24 kuukauden määräaikaisen sähkösopimuksen yksiaikamittauksella Porukassa-fi-alustalla. Paitsi kotisi, voit kilpailuttaa kaikkien muidenkin käyttöpaikkojesi, esimerkiksi mökin, sähkösopimuksen samalla kertaa. Muista vain täyttää jokaisesta käyttöpaikasta oma lomakkeensa.

Samalla voit ilmoittautua alustavasti mukaan myös matkapuhelinliittymien kilpailutukseen. Kilpailutuslomakkeen löydät täältä.

Osallistuminen ei sido sinua mihinkään: kilpailutuksen tuloksen selvittyä voit hyväksyä tai hylätä meille yhteisesti tehdyn tarjouksen.

Vuoden luottamushenkilöä voit niin ikään ehdottaa lomakkeella, jonka löydät täältä. Oman ehdokkaan voi ilmoittaa myös WhatsAppilla numeroon 050 470 7167 kirjoitettuna tai ääniviestinä tai vaikkapa videona, kunhan asia käy viestistä selväksi. Muista varsinkin perustelut!

Jos haluat mieluummin käyttää sähköpostia tai postia, tulosta alla oleva pdf-muotoinen lomake, täytä ja skannaa se sekä lähetä osoitteeseen  kaisa.jarvensivu@sahkoliitto.fi Sähköliitto/Kaisa Järvensivu, PL 747, 33101 Tampere.

Ehdotuslomake Vuoden luottamushenkilöksi

(PDF 104 KB)